Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας
Νοέ 2 2021

για το  eTwinning έργο ‘Focus on Skills

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης  βραβεύθηκε με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το e-Twinning έργο  “Focus on Skills’. To έργο είχε διακριθεί στις 24 Σεπτεμβρίου με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (βλ. εδώ).

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται από την ΚΥΥ (Κεντρική Υπηρεσία Στήριξης) που εδρεύει στις Βρυξέλλες, και υπογραμμίζει την αρτιότητα της εργασίας των μαθητών/τριών μας στα συγκεκριμένα έργα eTwinning, τα οποία αποκτούν πλέον αναγνώριση στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το έργο  “Focus on Skills”, που εκπονήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος των Αγγλικών είχε στόχο την καλλιέργεια δημιουργικής επικοινωνίας μαθητών/τριών από 6 διαφορετικά σχολεία της Ευρώπης,  από την Ισπανία, την Τουρκία, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα και την μεταξύ τους συνεργασία μέσω  της γνωριμίας και εξάσκησης των μαθητών με ψηφιακές εφαρμογές και προγράμματα.

Tο βραβευμένο έργο eΤwinning έργο στο οποίο συμμετείχαν μαθητές/τριες από το προχωρημένο τμήμα αγγλικών της Α’ τάξης Λυκείου της κ. Αποστολίας Μπαρμπούτα, συντόνισε η καθηγήτρια αγγλικών και πρέσβειρα eTwinning κ. Κατερίνα Κυριακίδου.