“Δες πόσο μακριά φτάσαμε” – Αποφοίτηση Στ΄τάξης 2022
Ιούν 19 2022

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, πραγματοποίηθηκε η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών τής Στ’ τάξης τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης με τίτλο “Δες πόσο μακριά φτάσαμε”, στο Κλειστό Γυμναστήριο των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης. 

 Με οδηγό το βιβλίο “Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο” τού Charlie Mackesy,   τα παιδιά παρουσίασαν τα έξι, ξεχωριστά γι’ αυτά, χρόνια τού Δημοτικού, τονίζοντας πως ο καθένας τους θα χαράξει τη δική του πορεία, αλλά η φιλία που τους ενώνει και τα εφόδια που τους έδωσε το Σχολείο μας όλα αυτά τα χρόνια, θα τους κρατάει πάντα δεμένους και θα τους συνοδεύουν ως πολύτιμοι βοηθοί στη νέα σχολική πορεία που ανοίγεται τώρα.  

Επίσης, εκτός από τους μαθητές τής Στ΄τάξης, “χαιρετήσαμε και δεν αποχαιρετήσαμε”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον λόγο της η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου, τον υποδιευθυντή κ. Συνόδιο Αβδημιώτη, ο οποίος μετά από σχεδόν μια τριακονταετία αφυπηρετεί.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Συντονίστρια θεωρητικών μαθημάτων των Σχολείων Α/θμιας Εκπ/σης τής Φ.Ε. κ. Αθηνά Μακροπόδη. 

Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν η Διευθύντρια κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου, οι δάσκαλοι τής Στ’ τάξης κ.κ. Ζωή Ζωγραφοπούλου,  Ευθυμία Παπαδάκη και Βασίλειος Ραπτόπουλος, η καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής κ. Κατερίνα Κουλιακιώτη, ο καθηγητής Μουσικής κ. Ηρακλής Παναγόπουλος , οι καθηγήτριες Ξένων Γλωσσών κ.κ. Ελπινίκη Ψωματάκη, Βίκυ Γερασοπούλου, Ντέπη Σιγανίδου, ο καθηγητής Πληροφορικής κ. Γιάννης Βασιλειάδης και ο καθηγητής Εικαστικών κ. Θοδωρής Σπανός.