Εορτή Α’ τάξης: “Σχολείο για Σούπερ Ήρωες”
Ιούν 11 2022

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των μαθητών τής Α’ τάξης τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης με τίτλο «Σχολείο για Σούπερ Ήρωες», στο κλειστό Γυμναστήριο των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης. 

 Η παράσταση ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μάγιας Δεληβοριά και ήταν το επιστέγασμα  τού προγράμματος Αγωγής Υγείας «Εσύ, εγώ και τα συναισθήματά μας», που εκπόνησαν τα παιδιά τη φετινή χρονιά. 

Οι μικροί μαθητές με κέφι, χαρά και ενθουσιασμό χόρεψαν, τραγούδησαν και ενσάρκωσαν ρόλους μέσα από τους οποίους ανέδειξαν τις “ξεχωριστές δυνάμεις” που χρειάζεται να αναπτυχθούν, ώστε να γίνουν ικανοί να αντιμετωπίσουν τις οποιεσδήποτε δυσκολίες της ζωής τους, να γίνουν οι αυριανοί  πολίτες που θα φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο για όλους.

Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν η Διευθύντρια κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου, οι δασκάλες τής Α’ τάξης κ.κ. Ζωή Αθανασέλη,  Νάντια Θωμαΐδη και Αντιγόνη Καπάτου, η καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής κ. Κατερίνα Κουλιακιώτη, η καθηγήτρια Μουσικής κ. Χριστίνα Ζορμπά, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Άσπα Σέρβου, ο καθηγητής Πληροφορικής κ. Γιάννης Βασιλειάδης και η καθηγήτρια Εικαστικών κ. Μαρία Φούντα.