Παρουσίαση προγραμμάτων e-twinning του Αγγλικού Τμήματος στην εκδήλωση «Εὖγε! 2019»
Ιούλ 9 2019

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στην εκδήλωση «Εὖγε! 2019» παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της Ζώνης Επιστημών-Πολιτισμού, τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, καθώς και τα βραβευμένα έργα μαθητών στους Α.ΛΟ.ΤΕ. 2019, ώστε να επιβραβευθεί η επιμέλεια και η συμμετοχή των μαθητών του Σχολείου μας σε αυτά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μαθητές και μαθήτριες από το τμήμα Αγγλικών της Α΄ τάξης της καθηγήτριας κ. Κατερίνας Κυριακίδου παρουσίασαν τα δύο προγράμματα e-twinning που έτρεξαν την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές παρουσίασαν τα προγράμματα: “Enthusiastic Dynamic Languages” και “In the Limelight!”. Οι μαθητές που ανέλαβαν την παρουσίαση των προγραμμάτων ήταν οι εξής: Αντώνης Ατζέμης, Ελισάβετ Ζαχαροπούλου, Κωνσταντίνα Θεοχάρους, Ευνίκη Κατσάρκα, Γεωργία Παπαστεργίου και Άρης Τσαβλής.

Η δεκάλεπτη παρουσίαση των μαθητών/τριών περιλάμβανε ποικίλες δράσεις στις οποίες συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο των δύο e-twinning έργων, ώστε να πάρει μια γεύση από αυτές η σχολική μας κοινότητα καθώς και οι γονείς και άλλοι καλεσμένοι που είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Η παρουσίαση των e-twinning προγραμμάτων ολοκληρώθηκε με ειδική αναφορά στις δύο εθνικές και στη μία ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας που έλαβαν τα έργα e-twinning “X-CHANGE” & “VIEW” που εκπονήθηκαν στο Σχολείο μας την προηγούμενη χρονιά και φυσικά στην απονομή του Ειδικού Ευρωπαίκού βραβείου Ε-twinning 2018  (Mevlana) για το έργο “We all speak the same language – Online Magazine”, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώμβριο του 2018 στο ετήσιο συνέδριο e-twinning στη Βαρσοβία της Πολωνίας.