Τελετή Βράβευσης για τον 18ο Εθνικό Διαγωνισμό καλύτερων έργων eTwinning!
Απρ 3 2024

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την Τελετή Βράβευσης των νικητών/τριών του 18ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning ανάμεσα στους οποίους είναι και το σχολείο μας! Το σχολείο μας πρόκειται να βραβευθεί πανελλαδικά με το 2ο Εθνικό Βραβείο για την ηλικιακή ομάδα Δημοτικού (6-12) για το έργο που υλοποίησε την περσινή χρονιά η Ε’ Δημοτικού μέσα από το μάθημα των Αγγλικών με τίτλο «Tell Tale Land».

Το βραβευμένο έργο ίδρυσε και συντόνισε η καθηγήτρια Αγγλικών και πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Δράσης eTwinning κ. Κατερίνα Κυριακίδου. Στο έργο συμμετείχαν 63 μαθητές της Ε’ Τάξης με την συνεχή υποστήριξη των καθηγητριών Αγγλικών: κ. Βαρδάκη, κ. Γεροντίδου, κ. Κυριακίδου, κ. Πλακίδα & κ. Σίσκου. Σε κάποιες δράσεις του έργου μάλιστα, συμμετείχαν και οι μικροί μαθητές της περσινής Γ’ Τάξης.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας webex, θα μεταδίδεται δημοσίως ζωντανά από το κανάλι του Eθνικού Οργανισμού Υποστήριξης της Δράσης eTwinning στο YouTube, Hellenic eTwinning & στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στον εξής σύνδεσμο: Τελετή Βράβευσης 18ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Βράβευσης θα παρουσιαστούν τα βραβευμένα έργα, θα προβληθούν τα σχετικά βίντεο και θα δοθεί χρόνος στους υπεύθυνους καθηγητές να απαντήσουν σε ερωτήματα για το έργο τους και την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στην Κοινότητα του eTwinning.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της εαρινής καμπάνιας eTwinning με Ετήσιο Θέμα «Ευημερία στο σχολείο» η εκδήλωση αυτή, εκτός από τη τελετή βράβευσης των σχολείων, θα περιλαμβάνει και ομιλία της Δρ. Σταυρούλας Η. Μπαργιώτα, Ψυχιάτρου- Ψυχοθεραπεύτριας MD, MSc, PhD που μπορείτε να παρακολουθήσετε με τίτλο: «Το άγχος και η κατάθλιψη ως παράγοντες ευαλωτότητας στην καθημερινή ζωή των εκπαιδευτικών- πρόσφατα δεδομένα και αντιμετώπιση».

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

17:00 Έναρξη

17:05-17:20 Χαιρετισμοί από εκπροσώπους Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος»

17:20-17:40 Απονομή Ειδικών Βραβείων

17:40-18.30 Ομιλία της Δρ. Μπαργιώτα

18:30-19:00 Απονομή βραβείων 18ου Εθνικού Διαγωνισμού eTwinning