Τα άριστα των Αρσακείων Σχολείων 2021
Μαρ 26 2022

 Η “Επικοινωνία”, το Περιοδικό της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας
παρουσιάζει τα αποτελέσματα εισαγωγής στα ΑΕΙ της σχολικής χρονιάς 2020-21

Στην τελευταία έκδοση του περιοδικού Επικοινωνία, που αφιερώνεται στους αποφοίτους της περσινής χρονιάς, παρουσιάζονται τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των μαθητών και μαθητριών των Αρσακείων Σχολείων -συγκρινόμενα μάλιστα με τα πανελλαδικά βαθμολογικά στοιχεία, ώστε να αποτυπώνεται η ουσιαστική επιτυχία των Σχολείων μας-, τα ποσοστά επιτυχίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα ονόματα όλων των αποφοίτων της χρονιάς.

Από κάθε σχολικό συγκρότημα οι πέντε πρώτοι/πρώτες σε αριθμό μορίων μιλούν για τη σχολική τους διαδρομή. Αυτό το τεύχος της Επικοινωνίας φιλοξενεί τον Απόστολο, την Ελένη, τη Χριστίνα, την Ακυλίνα, την Αλεξία και τον Κωνσταντίνο, που στα σύντομα σημειώματά τους αποτυπώνουν τη χαρά και την ανακούφιση για την επιτυχία τους, χαρίζοντας και σε εμάς ένα χαμόγελο περηφάνιας.

Επιπλέον έχουμε τη χαρά να ξεφυλλίζουμε τις εκτενείς συνεντεύξεις των δυο αποφοίτων μας: ο Απόστολος Βεκόπουλος, που εισήχθη πρώτος στη Νομική Σχολή ΑΠΘ και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα Αρσάκεια σχολεία, και ο Κωνσταντίνος Καραθάνος, φοιτητής στο Τμήμα Χημείας ΑΠΘ, που εκπροσώπησε το Σχολείο μας μαζί με τον Απόστολο στις Συνόδους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων και σε Αγώνες Επιχειρηματολογίας, μιλούν για τα ερεθίσματα που τους έδωσε το Σχολείο, τα μελλοντικά τους σχέδια, τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες τους, και αναπτύσσουν τις απόψεις τους αποδεικνύοντας και οι δυο τους το εύρος των γνώσεων τους, το ήθος και την ωριμότητά τους [σελ.50 και 85 αντίστοιχα].

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και στους απόφοιτούς μας, φοιτητές και φοιτήτριες πια, που μας κάνουν περήφανους με τη διαδρομή και την προσωπικότητά τους. Τους ευχόμαστε επιτυχία και ευτυχία σε όλη τους της ενήλικη ζωή.

Καλή επιτυχία και ανάλογα χαμόγελα ευχόμαστε στους φετινούς μας τελειοφοίτους που περνούν φέτος την αγωνία των εξετάσεων.

Ξεφυλλίστε το περιοδικό εδώ. Και θυμηθείτε τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς εδώ και εδώ.