Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση γονέων για τις σπουδές στη Βρετανία και τις κατασκηνώσεις
Μαρ 19 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων, σας προσκαλούν σε ενημερωτική συνάντηση την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 [17:30 – 19:30] στο θέατρο των Αρσακείων Σχολείων.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης [17:30 – 18:30] ο κ. Κωστής Γεωργίου, υπεύθυνος εκπαίδευσης του Βρετανικού Συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας με το Βρετανικό Συμβούλιο, θα ενημερώσει τους γονείς για τις πτυχιακές σπουδές στη Βρετανία (διαδικασίες πρόσβασης αποφοίτων των Αρσακείων Σχολείων σε Βρετανικά Πανεπιστήμια), καθώς και τη δυνατότητα για τους μαθητές των Αρσακείων Σχολείων εκμάθησης Αγγλικών σε αναγνωρισμένα κολέγια στη Βρετανία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (summer campus).

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης [18:30 – 19:30] ο κ. Πάνος Γκουλιαμτζής, υπεύθυνος κατασκηνωτικών προγραμμάτων της ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας που έχει υπογραφεί ανάμεσα στα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης και τη ΧΑΝΘ, θα αναπτύξει το θέμα «Κατασκήνωση: ναι ή όχι;», ενημερώνοντας τους γονείς των μαθητών των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης για τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια μιας επιτυχημένης επιλογής για την καλοκαιρινή κατασκήνωση των παιδιών τους, καθώς και για τα κατασκηνωτικά προγράμματα της ΧΑΝΘ.