Εθελοντές σε δράση: Η Ομάδα Εθελοντισμού του Σχολείου μας στο συσσίτιο των Αγίων Πάντων
Μαρ 19 2019

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 η Ομάδα Εθελοντισμού του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης προχώρησε σε δράση που ανέδειξε για μια ακόμη φορά τη διάθεση προσφοράς των μελών της. Ομάδα μαθητών, με τη συνοδεία των καθηγητριών Γεωργίας Στεφανίδου και Χαρίκλειας Τασιούλα αλλά και γονέων, επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων και έλαβαν μέρος στην προετοιμασία του συσσιτίου για αστέγους και απόρους της περιοχής.

Τα παιδιά συμμετείχαν στην προετοιμασία, τη συσκευασία και τη διανομή του συσσιτίου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μυήθηκαν στις αρχές της προσφοράς και του εθελοντισμού και έδειξαν έμπρακτα τη συνειδητή τους στάση να συμβάλουν, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι τους, ώστε για να γίνει πιο ανθρώπινη η ζωή για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Η προθυμία με την οποία οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ο ζήλος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της δράσης και η σοβαρότητα με την οποία την αντιμετώπισαν, ήταν πράγματι αξιοθαύμαστα.

Ένα θερμό και εγκάρδιο «ευχαριστώ» σε όλα τα παιδιά αλλά και στους γονείς τους, που αγκάλιασαν και υποστήριξαν ακόμη μία φορά την πρωτοβουλία του Σχολείου μας.

Δείτε στιγμιότυπα από τη δράση, κάνοντας κλικ στο παρακάτω εικονίδιο: