Μαθητική Ημερίδα με θέμα «Ο σύγχρονος άνθρωπος και η ψηφιακή τεχνολογία» στο ΝΟΗΣΙΣ, Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 [09:00-13:30]
Μαΐ 5 2019

Στον απόηχο του 7ου Παναρσακειακού Μαθητικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία της Εκάλης, ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 του 1ου ΠΕ.ΚΕ.Σ Κεντρικής Μακεδονίας, Ελευθέριος Βέτσιος, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ και το Αρσάκειο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης της Φ.Ε. διοργανώνουν Μαθητική Ημερίδα με θέμα: «Ο σύγχρονος άνθρωπος και η ψηφιακή τεχνολογία: προκλήσεις και προβληματισμοί».

Η Μαθητική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ την ερχόμενη Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, σε τρεις συνεδρίες, με τη συμμετοχή μαθητών από δημόσια σχολεία της Θεσσαλονίκης καθώς και από το Αρσάκειο Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας θα κηρύξει με χαιρετισμό του ο Αλέξανδρος Κόπτσης, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ στις συνεδρίες θα προεδρεύσουν οι:

  • Αθανάσιος Κοντονικολάου, Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ,
  • Ελευθέριος Βέτσιος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, και
  • Σωκράτης Τουμπεκτσής, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ04 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου θα λειτουργεί Έκθεση με εικαστικά έργα και πόστερ μαθητών. Η Μαθητική Ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό.  

Δείτε την αφίσα και το Πρόγραμμα της Μαθητικής Ημερίδας,

κάνοντας κλικ στα παρακάτω εικονίδια: