Διακρίσεις μαθητικών δημιουργιών του Σχολείου μας στο Bravo Schools 2021 για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου
Ιούν 13 2021

Με δύο ακόμη διακρίσεις στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2021 επιβραβεύθηκαν μαθητές και καθηγητές του Σχολείου μας στην κατηγορία «Μαθητικές Δημιουργίες». Στον Διαγωνισμό πήραν μέρος 342 σχολεία από όλη την Ελλάδα με 867 συμμετοχές και, μεταξύ αυτών, διακρίθηκαν δύο από τις πολλές και αξιόλογες μαθητικές δημιουργίες του Σχολείου μας κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2020-21:

Οι 17 συνολικά στόχοι για τη βιώσιμη ανάπτυξη, ουσιαστικά, μας προσκαλούν να αλλάξουμε και να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Με τις διακρίσεις αυτές το Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών των 17 Παγκόσμιων Στόχων In Action SDGs Schools Club και αναλαμβάνει το χρέος να γίνει, με πρωτεργάτες τους μαθητές μας ως ενεργούς πολίτες του αύριο, πολλαπλασιαστές των μηνυμάτων της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία μας.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του QualityNet Foundation, Χρυσούλα Έξαρχου, για τις συγχαρητήριες επιστολές και δεσμευόμαστε όλοι μαζί να είμαστε Πρεσβευτές των 17 Στόχων για τη Δημιουργία ενός Καλύτερου Κόσμου!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους καθηγητές του Σχολείου μας για τη διάκριση και την προσπάθειά τους!