Η τελετή του Αγιασμού στο Αρσάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23
Σεπ 15 2022

Το πρωί της Δευτέρας 12-09-2022 στο Αρσάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης της Φ.Ε. τελέστηκε ο Αγιασμός, που σηματοδότησε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-23.

Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, η αυλή του Σχολείου γέμισε από τις νεανικές φωνές των μαθητριών και των μαθητών μας, από τα εικοσιένα τμήματα των έξι τάξεων συνολικά του Γυμνασίου και του Λυκείου,  που επέστρεψαν στη σχολική ζωή με κέφι και ενθουσιασμό, συναντώντας ξανά τις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές τους μετά τις θερινές διακοπές.

Θερμό υπήρξε το καλωσόρισμα εκπαιδευτικών και μαθητών στα «πρωτάκια» της Α΄ τάξης του Γυμνασίου, που ανοίγουν μια νέα σελίδα στην σχολική τους σταδιοδρομία, φοιτώντας πια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Ευχαριστούμε θερμά τους απόφοιτους του Σχολείου μας που, μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σύσσωμοι συμμετείχαν στην τελετή, εμπνέοντας τους νέους μαθητές -και ιδίως τους τελειόφοιτους της Γ΄ τάξης του Λυκείου- στην πορεία για τη νέα σχολική χρονιά που μόλις άρχισε.