5η Διασχολική Συνάντηση Χορωδιών και Νεανικών Μουσικών Σχημάτων
Φεβ 25 2019

Παρασκευή  1 Μαρτίου 2019

Τo Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης της Φ.Ε. οργανώνει και φέτος την 5η  Διασχολική Συνάντηση  Χορωδιών και Νεανικών Μουσικών Σχημάτων, με τη σύμπραξη του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, των Ομίλων Απογευματινών Δραστηριοτήτων Γυμνασίου-Λυκείου και του Συλλόγου Αποφοίτων των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης.

Η 5η Διασχολική Συνάντηση Χορωδιών και Μουσικών Σχημάτων θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή  1 Μαρτίου 2019, 18.00 – 21.30, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 250 συνολικά μαθητών και μαθητριών από σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας. Στην εκδήλωση, που φέτος τιμά τον Μάνο Ελευθερίου, θα συμμετάσχουν οι Χορωδίες «Μελωδοί Χαράς» της Ιεράς Μητρόπολης  Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, 4ου Γυμνασίου Σταυρούπολης, Αρσακείου Νηπιαγωγείου, το Μουσικό Σχήμα 7ου Γενικού Λυκείου  Θεσσαλονίκης, η Λαϊκή Χορωδία των Χρωμάτων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών και ο Ανδρέας Καρακότας, καθώς και η δική μας χορωδία, Αρσακείου Γυμνασίου-Λυκείου και Αποφοίτων.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αρσάκεια Σχολεία-Ανοιχτά Σχολεία», που θα κορυφωθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου με αθλητικές διοργανώσεις, πειράματα, ρητορικά αγωνίσματα και ποικίλα παιχνίδια για τα παιδιά, αλλά και ενημερωτικές παρουσιάσεις των Σχολείων μας για τους γονείς. Με τη μουσική εκδήλωση της Παρασκευής το Σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται παιδιά και γονείς σε μια ανοιχτή πολιτιστική συνάντηση.

Ξεφυλλίστε το πρόγραμμα, δείτε την αφίσα και την πρόσκληση της εκδήλωσης: