Το «Χαμόγελο του Παιδιού» αξίζει τη στήριξή μας
Ιούν 17 2021

Κοινωνική Δράση – Πρωτοβουλίες των μαθητών και των μαθητριών μας

Το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης διατηρεί μία μακροχρόνια συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και σε κάθε ευκαιρία στηρίζει το έργο του. Έτσι, με την επιστροφή στα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα, ανταποκρίθηκε στα κάλεσμα του Οργανισμού για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν. Οι μαθητές μας και οι οικογένειές τους για ακόμα μία φορά υποστήριξαν την πρωτοβουλία αυτή της Ομάδας Εθελοντισμού του Σχολείου, συγκεντρώνοντας μία αξιόλογη ποσότητα από τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά, είδη προσωπικής υγιεινής, απορρυπαντικά και είδη οικιακής χρήσης. Το υλικό αυτό παρέλαβε από τον χώρο του Σχολείου όχημα του Οργανισμού.

Επιπλέον, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη φιλανθρωπική δράση που οργανώθηκε από το δεκαπενταμελές συμβούλιο του Σχολείου πριν τις διακοπές του Πάσχα κατατέθηκαν επίσης στον τραπεζικό λογαριασμό του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τη στήριξη του έργου του.

Για ακόμα μία φορά συγχαίρουμε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη δράση του και παραμένουμε σταθεροί αρωγοί της προσπάθειάς του, έτοιμοι να συνδράμουμε όποτε μας ζητηθεί.