Τελετή Αποφοίτησης
Ιούν 18 2019

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 οι μαθητές τής Στ’ τάξης τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στη σημαντικότερη ίσως γιορτή τους, που σηματοδοτεί το τέλος του Δημοτικού και ταυτόχρονα την αρχή μιας καινούριας ζωής, αυτής του Γυμνασίου.

Η παράστασή τους βασίστηκε στο βιβλίο «Κάτι παράξενο απόψε συμβαίνει» της Φωτεινής Στεφανίδη. Με τη βοήθεια των ηρώων του κειμένου, τα παιδιά παρουσίασαν τα έξι, ξεχωριστά γι’ αυτά, χρόνια τού Δημοτικού, τονίζοντας πως ο καθένας τους θα χαράξει τη δική του πορεία, αλλά η φιλία που τους ενώνει και τα εφόδια που τους έδωσε το Σχολείο μας όλα αυτά τα χρόνια, θα τους κρατάει πάντα δεμένους και θα τους συνοδεύουν ως πολύτιμοι βοηθοί στη νέα σχολική πορεία που ανοίγεται τώρα.  

Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν η Διευθύντρια κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου, οι δασκάλες τής Στ’ τάξης κ.κ. Ζωή Ζωγραφοπούλου και Ανδρονίκη Σαρηγιάννη, η καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής κ. Κατερίνα Κουλιακιώτη, ο καθηγητής Μουσικής κ. Ηρακλής Παναγόπουλος με τη συνοδεία κιθάρας από τον δάσκαλο κ. Γιώργο Πέικο, οι καθηγήτριες Ξένων Γλωσσών κ.κ. Δέσποινα Βαρδάκη, Βίκυ Γερασοπούλου, Πόπη Γεροντίδου, Όλγα Γιώτη, Έλσα Πλακίδα, Ντέπη Σιγανίδου, Χριστίνα Σίσκου, Αλεξάνδρα Φιλιππίδου και Ελπινίκη Ψωματάκη και ο καθηγητής Πληροφορικής κ. Γιάννης Βασιλειάδης.

Αγαπημένα μας παιδιά, καλό κατευόδιο!