Διακρίσεις τού Ομίλου Ρομποτικής
Ιούν 20 2019

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Ρομποτικής που διοργανώθηκε από το TLC -Think Learn Create – Κέντρο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης, μετά το πέρας 8 αγωνιστικών, στις οποίες συμμετείχαν 32 ομάδες αποτελούμενες από παιδιά ηλικίας 8 έως 17 ετών, με στόχο την ανάπτυξη και την καλλιέργεια των ικανοτήτων τους σε σχέση με τη ρομποτική και εν γένει με δεξιότητες που αφορούν την κριτική αντιμετώπιση προβλημάτων σε πραγματικές συνθήκες.

Δύο ομάδες από τον Όμιλο Ρομποτικής τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο βάθρο στην κατηγορία τού Δημοτικού.

Η ομάδα «Probot-Kea» με τις μαθήτριες Αικατερίνη Αραμπατζή, Αφροδίτη Γώδη και Ευαγγελία Γερομόσχου κατέλαβε τη 2η θέση με 58 βαθμούς. Η ομάδα «Probotakia» με τους μαθητές  Βασίλειο Χειλαδάκη, Ιωάννη Κοσμάογλου και Βασιλική Φλώρου τερμάτισε 3η με 56 βαθμούς.

Και οι δύο ομάδες είχαν φανταστικές επιδόσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς με πρωτιές σε πολλαπλές αγωνιστικές κάτι που τους έφερε στην κορυφή.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν και οι μαθητές Σοφοκλής Παπαδόπουλος και Σταύρος Τοκμακίδης με την ομάδα «E.R.T» η οποία κατέλαβε τη 15η θέση με 15 βαθμούς.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!