νεο-γράφημα 7: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ!
Ιούν 26 2016

νεογράφημα7Ιούνιος2016μπανερ 2PNG

[πατήστε στο εικονίδιο δίπλα, για να το διαβάσετε]

Πριν καλά-καλά κλείσουμε το δεύτερο χρόνο της ζωής μας, ήρθε το βραβείο! Ακούγαμε ήδη αρκετά θετικά σχόλια από τους συμμαθητές μας, τους γονείς μας, τους καθηγητές μας, αλλά και από όλους όσους διάβαζαν το νεογράφημα -είτε διαδικτυακά είτε σε υλική μορφή. Η αλήθεια είναι ότι τα αποδίδαμε περισσότερο στην ευγένεια της ενθάρρυνσης ή στην αναγνώριση της νεανικής μας προσπάθειας. Τώρα αυτό το βραβείο -που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας- έρχεται να μας ενισχύσει ηθικά, να μας θέσει νέους στόχους και νέες προκλήσεις. Εγγύηση ανταπόκρισης σε αυτές τις νέες προκλήσεις αποτελεί ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να δουλεύουμε· κι αυτός δεν είναι άλλος από τον συλλογικό. Ο τρόπος αυτός αναπληρώνει τις ελλείψεις του καθενός μας, διαχέει τα ταλέντα και τα χαρίσματα, εκφράζει, εν τέλει, την προσωπικότητα και την ταυτότητα τόσο της εφημερίδας μας, όσο και του Σχολείου μας. 

Η συλλογικότητα αυτή δεν περιορίζεται στους κόλπους της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας μας αλλά αγκαλιάζει όλο το Σχολείο, καθώς όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες είναι ενεργοί ή υποψήφιοι συντάκτες, συμβάλλοντας με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά τους και με την προσωπική ματιά τους. Η συλλογικότητα αυτή περιέχει επίσης και όλους όσους, διαβάζοντας το νεογράφημα συνομιλούν -με τρόπο μυστικό και συχνά αθέατο- με τα γραπτά του.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες σας για όσα μέχρι τώρα μοιραστήκαμε. Τα καλύτερα έρχονται -με πρώτο και καλύτερο το καλοκαίρι!