Αποφοίτηση 2021
Ιούν 25 2021

Τρίτη 29 Ιουνίου, ώρα 21.00

Αγαπητοί γονείς,

το τέλος της σχολικής πορείας των παιδιών επισφραγίζεται με την τελετή της αποφοίτησης, με τις ευχές όλων μας για την αρχή μιας δημιουργικής κι ευτυχισμένης ενήλικης ζωής. Η φετινή όμως χρονιά σημαδεύεται από την υγειονομική κρίση που μας κρατά ακόμα σε απόσταση. για το λόγο αυτό και ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που επιβάλλει περιορισμένη πληρότητα και σε εξωτερικούς χώρους, σας ενημερώνουμε πως για κάθε απόφοιτο έχουν προβλεφθεί δύο μόνο θέσεις καλεσμένων και σας παρακαλούμε θερμά να συμβάλετε στην τήρηση του περιορισμού αυτού, όπως και στην τήρηση των λοιπών υγειονομικών μέτρων κατά την προσέλευση και παρουσία σας στον χώρο [χρήση μάσκας, αποφυγή συνωστισμού κατά το δυνατόν, τήρηση αποστάσεων]. Επίσης, και πάντα σύμφωνα με το επιβεβλημένο πρωτόκολλο, παρακαλούμε όλοι και όλες οι προσκεκλημένοι/ες να είναι εφοδιασμένοι/ες είτε με πρόσφατο αποδεικτικό αρνητικού αποτελέσματος στον έλεγχο covid19 [self test ή rapid test 24 ωρών ή μοριακό έλεγχο 72 ωρών] είτε με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού [14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση] ή νόσησης [2 μήνες και έως 9 μήνες μετά τη νόσηση].

Μένοντας και σε αυτή την τελευταία σχολική εκδήλωση συνεπείς στην υπεύθυνη στάση όλων μας, θα μπορέσουμε με ασφάλεια και χαρά, ανάμικτη με συγκίνηση και περηφάνια, να αποχαιρετήσουμε τους ως πριν λίγες ημέρες μαθητές και μαθήτριές μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και την κατανόηση.

Από την Διεύθυνση

Υ.Γ. Την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 η φωτογράφηση των αποφοίτων θα ξεκινήσει στις 19.30 στον χώρο έξω από το Γυμναστήριο. Έως την ώρα έναρξης της τελετής παρακαλούνται να παρευρίσκονται μόνο οι απόφοιτοι.