Πρόσκληση σε Επιμορφωτικές Τηλεκπαιδεύσεις για την Ευρωπαϊκή Δράση eTwinning
Νοέ 2 2021

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης eTwinning διοργανώνει για το σχολικό έτος 2021-2022 επιμορφωτικές τηλεκπαιδεύσεις/σεμινάρια για την Ευρωπαϊκή Δράση eTwinning. Στο πλαίσιο αυτό, η καθηγήτρια Αγγλικών τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης και πρέσβειρα eTwinning Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ.Αικατερίνη Κυριακίδου σε συνεργασία με την πρέσβειρα eTwinning Δυτικής Θεσσαλονίκης κ.Τριανταφυλλιά Σύβακα, θα πραγματοποιήσουν τις ακόλουθες τηλεκπαιδεύσεις για εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη δράση αυτή.

 

 

A/A Τίτλος Τηλεκπαίδευσης Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Διάρκεια Ομάδα/Στόχος – Link αίτησης συμμετοχής
1. «eTwinning – Η Κοινότητα των Σχολείων της Ευρώπης»  (για εκπαιδευτικούς μη εγγεγραμμένους στο eTwinning) 11/11/2021

 

18:00 120΄ Αρχάριοι – Μη εγγεγραμμένοι εκπαιδευτικοί στο eTwinning

http://www.etwinning.gr/various/webexreg.php?id=424

2.  «Παρουσίαση του eTwinning Live» 12/11/2021 18:00 120΄ Προχωρημένοι στο eTwinning

 

http://www.etwinning.gr/various/webexreg.php?id=425

3. «Γνωριμία με το νέο Twinspace» 7/12/2020 18:00 120΄ Προχωρημένοι στο eTwinning

http://www.etwinning.gr/various/webexreg.php?id=426

4. «Πώς να αποκτήσετε την ετικέτα eTwinning School Label» 14/12/2020 18:00 120΄ Προχωρημένοι eTwinners που ενδιαφέρονται για ετικέτα σχολείου

http://www.etwinning.gr/various/webexreg.php?id=427

 

Οι θέσεις για τις τηλεκπαιδεύσεις είναι περιορισμένες και για αυτό οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αιτηθούν άμεσα τη συμμετοχή τους είτε ακολουθώντας τους παραπάνω συνδέσμους, είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: http://www.etwinning.gr/news/webinars. Επισημαίνεται ότι προτεραιότητα για την συμμετοχή στα διαδικτυακά σεμινάρια έχουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες των περιοχών ευθύνης των πρεσβευτών. Εάν ωστόσο παραμένουν κενές θέσεις, τότε αυτές μπορούν να καλυφθούν από εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων και άλλων περιοχών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσουν οι εκπαιδευτικοί κατά τη δήλωση συμμετοχής θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικά η πρόσκληση και το πρόγραμμα για την τηλεκπαίδευση. Μετά το τέλος των τηλεκπαιδεύσεων θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.