Επιμορφωτική Τηλεκπαίδευση: “eTwinning & Εργαστήρια Δεξιοτήτων”
Μαΐ 14 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 η δίωρη τηλεκπαίδευση eTwinning για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων με τίτλο: eTwinning & Eργαστήρια Δεξιοτήτων: Συνεργατικές Δράσεις για την Καλλιέργεια Γνώσεων, Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων’.

Στο πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό εργαστήριο παρουσιάστηκε  πώς από τα Προγράμματα Καλλιέργειας Δεξιοτήτων φτάνουμε στην υλοποίηση  συνεργατικών έργων eTwinning.

Η τηλεκπαίδευση διοργανώθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης eTwinning σε συνεργασία με τους Πρεσβευτές eTwinning (eTwinning Ambassadors) για το σχολικό έτος 2021-2022.

Στο πλαίσιο αυτό, η καθηγήτρια Αγγλικών τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσακινίκης και πρέσβειρα eTwinning Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Αικατερίνη Κυριακίδου σε συνεργασία με την πρέσβειρα eTwinning Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Τριανταφυλλιά Σύβακα, πραγματοποίησαν δίωρη τηλεκπαίδευση για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων που υλοποιούν ή ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν  eTwinning έργα στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Προτεραιότητα για την συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο δόθηκε σε εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες των περιοχών ευθύνης των πρεσβευτών, ωστόσο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί σχολικών μονάδων και άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς της Α’ βάθμιας και τής Β’ βάθμιας εκπαίδευσης που συμμετείχαν στην τηλεκπαίδευση, ανάμεσα στους οποίους ήταν και εκπαιδευτικοί των Αρσακείων Σχολείων, και ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους.

Με την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης και την υποβολή της φόρμας αξιολόγησης της τηλεκπαίδευσης,  δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες η βεβαίωση συμμετοχής τους από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της Δράσης eTwinning.