Μαθήτρια τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης σε βίντεο καλωσορίσματος για το Ετήσιο Συνέδριο eTwinning 2022
Οκτ 24 2022

Κάθε χρόνο οι Εθνικοί Οργανισμοί Υποστήριξης τής Ευρωπαϊκής Δράσης eTwinning ετοιμάζουν βίντεο με χαιρετισμούς μαθητών από διάφορες χώρες τής Ευρώπης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα,  προκειμένου να δημιουργηθεί ένα τελικό βίντεο το οποίο προβάλλεται στην έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου eTwinning.

Για το φετινό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από την Πέμπτη 20 έως και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022. και είχε τον τίτλο “Imagining education in the future: beautiful, sustainable, together” ζητήθηκε από τους μαθητές να δημιουργήσουν βίντεο συμπληρώνοντας τη φράση:

«Το σχολείο των ονείρων μου είναι ….»

“My dream school is ….”

Για την Ελλάδα η λέξη που επιλέχθηκε να χαρακτηρίσει το σχολείο των ονείρων των μαθητών  ήταν «ανθρώπινο». O ΕΟΥ τής δράσης eTwinning επέλεξε το βίντεο τής μαθήτριας τής Γ’ τάξης τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης Ιωάννας Γεμενετζή για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο βίντεο καλωσορίσματος τού Ετήσιου Συνεδρίου eTwinning.

Δείτε πώς περιγράφει η μαθήτριά μας, μαζί με άλλους μαθητές από τις χώρες που συμμετέχουν στη δράση, το σχολείο των ονείρων τους, πατώντας την παρακάτω εικόνα  Στιγμιότυπο παρουσίασης: (26:05 – 27:15)