Ενισχύοντας τη χαρά και την ειρήνη των παιδιών στη μακρινή Τανζανία
Ιούν 25 2021

Μια ανάσα πριν τη λήξη αυτής της δύσκολης και απρόσμενης σχολικής χρονιάς, οι μαθητές μας, οι οικογένειές τους, μαζί με τους καθηγητές τους, έδωσαν και πάλι το στίγμα ανθρωπιάς του Σχολείου μας. Με πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντισμού συγκέντρωσαν χρήματα για να στηρίξουν το Κέντρο Φιλοξενίας παιδιών και νέων, «Χαρά και Ειρήνη Χριστού», στο Κασίκιζι της μακρινής Τανζανίας, θέλοντας έτσι να ενισχύσουν το έργο της Ιεραποστολικής Αδελφότητας «Στα Ίχνη του Πατροκοσμά». Μετά την κατάθεση του χρηματικού ποσού, λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή από την πρόεδρο του Δ.Σ. της Ιεραποστολικής Αδελφότητας «Ιεραποστολή στα Ίχνη του Πατροκοσμά», Ζαχαρούλα Νικολαΐδου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας, τη Διεύθυνση του Σχολείου σας, εσάς τους καθηγητές του, μα περισσότερο από όλους τους μαθητές σας. Επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες από το ιεραποστολικό έργο του γέροντά μας, πατέρα Χρυσοστόμου, για να διαπιστώσετε κι εσείς πόσο σημαντική είναι η προσφορά σας!

Η πρώτη φωτογραφία είναι στις 28 Μαΐου που ξεκινούν τα έργα της κατασκήνωσης «Χαρά και Ειρήνη Χριστού» και οι υπόλοιπες από τις κατασκηνωτικές περιόδους που είναι σε εξέλιξη. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε και ελπίζουμε και σε μελλοντική συνεργασία μας, σχετικά με τις υποτροφίες των μαθητών.

Ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας!