Έναρξη λειτουργίας της εικονικής επιχείρησης aw(e)are των μαθητών της Γ΄ τάξης
Μαΐ 16 2021

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη δια ζώσης λειτουργία της μαθητικής μας επιχείρησης, που δημιουργήθηκε από μαθητές της Γ’ Γυμνασίου του Σχολείου μας στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Επιχειρηματικότητας της Ζώνης Πολιτισμού, με υπεύθυνες τις καθηγήτριες Αποστολία Δεμερτζή (Τεχνολογίας) και Στέλλα Σαρμή (Οικιακής Οικονομίας).

Η επιχείρησή μας ονομάζεται aw(e)are και καλύπτει την ανάγκη ποιοτικής και οικονομικής ένδυσης παιδιών και εφήβων, ενώ την ίδια στιγμή μέσω της ανακύκλωσης ρούχων, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, εμείς, οι μικροί αλλά επίδοξοι επιχειρηματίες, συγκεντρώνουμε ρούχα που είτε δεν μας κάνουν πια είτε δεν μας αρέσουν, και τα διαθέτουμε προς πώληση στους μαθητές του Σχολείου μας.

Η επιχείρησή μας ξεκινάει τη λειτουργία της αύριο, Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, –χωρίς… click inside!– και σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε!

Επίσης, εάν συμμερίζεστε τις ίδιες ανησυχίες με εμάς, μπορείτε να γίνετε και συνεργάτες μας! Με ποιον τρόπο; Μπορείτε να μας φέρετε τα ρούχα που δεν χρειάζεστε πια, για να εμπλουτίσουμε την καλοκαιρινή μας συλλογή!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Τα μέλη της Εικονικής Επιχείρησης aw(e)are