Παρουσίαση Ραδιοφωνικών Εκπομπών από τους μαθητές της Ζώνης Πολιτισμού και Επιστημών Γ΄τάξης στο πλαίσιο των δράσεων του European School Radio – ΣΧΟΛΙΚΑ ΝΕΑ
Μαρ 13 2021

Οι  μαθητές  του τμήματος της Ζώνης Πολιτισμού και Επιστημών Γ΄ τάξης που ασχολούνται με το θέμα «Μουσικό ….ρεπορτάζ!», προετοίμασαν με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μουσικής κ. Αναστασίας Γκίνη, θεματικές εκπομπές σχετικές με Σχολικά Νέα και βασισμένες στις αναρτήσεις της ιστοσελίδας του Σχολείου (βλ. τη σχετική ανάρτηση).

Οι εκπομπές αφορούσαν στη συμμετοχή μαθητών στο 6ο ATSMUN, στις διαδικτυακές εκλογές για την ανάδειξη δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου και στην 1η Διδακτική Επίσκεψη και μεταδόθηκαν την Παρασκευή 26  Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στις 16.00, μέσω της πλατφόρμας του European School Radio, του διαδικτυακού Ευρωπαϊκού Μαθητικού Ραδιοφώνου. Εκφωνητές είναι οι μαθητές: Αντώνιος Παναγιώτης Ατζέμης,  Αριστείδης Βόντας,  Κοσμάς Καλλιστρίδης,  Γιώργος Καραβασίλης,  Ευνίκη Κατσάρκα,  Ελισάβετ Ζαχαροπούλου,  Γιώργος Παπακωνσταντίνου και  Μαριλένα Φουντά. Έκτακτη συμμετοχή: Βασιλική Τσιτσιλιάνου.

Οι εκπομπές είναι διαθέσιμες στο αρχείο εκπομπών του  European School Radio αλλά μπορείτε να τις απολαύσετε μέσα από το κανάλι  youtube του Σχολείου.

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!