Ημέρα Γνωριμίας (Open Day) με τα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης
Μαρ 13 2024

Με υποδειγματική τάξη πραγματοποιήθηκε στα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης η γνωριμία με τους γονείς το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024. Τα στελέχη των Σχολείων υποδέχθηκαν τους ενδιαφερόμενους και τους ενημέρωσαν στο Θέατρο παρουσιάζοντας την κοινή γραμμή όλων των Αρσακείων στην εκπαίδευση και την αγωγή των μαθητών σε όλες τις βαθμίδες, προσχολική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια.

Ιδιαίτερη επιτυχής ήταν η περιήγηση στα θεματικά περίπτερα και η συζήτηση με τους γονείς, που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα Αρσάκεια.

Η ξενάγηση στα πιο σημαντικά μέρη των εγκαταστάσεων ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Οι καλεσμένοι επισκέφθηκαν τα εργαστήρια των φυσικών επιστημών, τη βιβλιοθήκη, το κλειστό γυμναστήριο και τις νησίδες των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ συνάδελφοι από κάθε σχολείο τους ενημέρωναν για την εκπαιδευτική λειτουργία κάθε χώρου μέσα από αφηγήσεις της καθημερινότητας των παιδιών.

Η εταιρεία Βενέτης που διατηρεί το κυλικείο των σχολείων στάθηκε για ακόμα μια φορά στο ύψος των περιστάσεων προσφέροντας στους καλεσμένους ένα εκπληκτικό πρωινό. Την ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε το προσωπικό για την άψογη παρουσία του.

Η Ημέρα Γνωριμίας με τα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης υπήρξε επιτυχής χάρη στις συντονισμένες ενέργειες όλων ανεξαιρέτως. Ευχαριστούμε κάθε συνάδελφο για τη συμβολή του και επιβραβεύουμε την προσπάθεια όλων των υπαλλήλων για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.