Αθλητικό Τουρνουά “Αιγαίο”
Δεκ 20 2019

στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο

Κάθε χρόνο οι αθλητές μας συμμετέχουν στο Αθλητικό Τουρνουά “Αιγαίο” που διοργανώνει το Κολέγιο Ανατόλια με τη συμμετοχή ιδιωτικών σχολείων από όλη την Ελλάδα. Φέτος, η αθλητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ανατόλια, αλλά και στο δικό μας κλειστό γυμναστήριο, που φιλοξένησε τους αγώνες βόλεϊ.
Στην ομάδα καλαθοσφαίρισης, που έπαιξε με τις ομάδες των Pinewood, St.Catherine’s και Pierce, συμμετείχαν οι μαθητές μας: Κ.Αβραάμ, Κ. Αργυριάδης, Ν.Βάμβουρας, Α.Γιαννιώτης, Π.Ιωάννου, Δ.Μυλωνάς, Δ.Παρίσης, Α.Σαμαράς, Γ.Σαρρής, Γ. Στυλιάδης και Α.Ταχτατζής.

 

 

Η ομάδα ποδοσφαίρου κέρδισε τους δυο πρώτους αγώνες, με το Pinewood (2-0) και το Ανατόλια (2-1), έφερε ισοπαλία με την ομάδα του κολεγίου St.Catherine’s (1-1) και έχασε από το Κολέγιο Αθηνών-Ψυχικού (0-3). Στην ομάδα μας που έπαιξε με δύναμη και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις συμμετείχαν οι: Μ.Αγγελίδης, Γ.Αντωνιάδης, Ρ.Βασιλείου, Μ.Ελεκίδης, Κ.Θάνογλου, Σ.Ιωαννίδης, Κ.Καραθάνος, Γ.Κοντζινός, Μ.Κοσμίδης, Ν.Λεμπετλής, Ο.Μπαλτάς, Π.Παπαστέργιος, Κ.Παυλίδης, Ν.Σαρρής, Κ.Στουρνάρας, Κ.Τούλιος και Κ.Φόνης.
Ο κ.Γκριμπίζης κι ο κ.Τσιτσιλιάνος διαρκώς παρόντες στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών, που χάρηκαν τους αγώνες και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.