Μια τελευταία μέρα γεμάτη γέλια και σφιχτές αγκαλιές!
Ιούν 20 2024

Η τελευταία μέρα του σχολικού έτους 2023-2024 ολοκληρώθηκε για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης με πολύ παιχνίδι, γέλια και σφιχτές αγκαλιές.

Τα παιδιά υπερήφανα για το έργο τους γέμισαν τα μπλε τσαντάκια αποφοίτησης με όλα τα έντυπα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εκπονήθηκαν τη φετινή χρονιά, τις βεβαιώσεις και τα αναμνηστικά φοίτησης και κυρίως με τις ευχάριστες αναμνήσεις και εμπειρίες που απόκτησαν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου, όπου επιδόθηκαν σε αθλητικά παιχνίδια σκυταλοδρομίας ενθαρρύνοντας με επιφωνήματα προτροπής και γέλια την ομάδα τους να επιτύχει τον στόχο της.

Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε, επίσης, το αισθητηριακό παιχνίδι με όμπλεκ, ένα μοναδικό υλικό που μπορεί να συμπεριφέρεται ως υγρό και ως στερεό ταυτόχρονα, που «μάγεψε» τα παιδιά με τις φυσικές ιδιότητές του.

Μία ιδιαίτερα θερμή ημέρα νήπια και προνήπια απόλαυσαν ένα δροσερό παγωτό, ως ανταμοιβή των «σκληρών» προσπαθειών τους σε ένα διάλειμμα από τις έντονες δραστηριότητες.

Τα παιδιά αποχαιρέτησαν το σχολείο, τις νηπιαγωγούς και τους/τις συμμαθητές/τριές τους σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης.

Ευχόμαστε στα νηπιά μας καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα στο Δημοτικό και περιμένουμε με ανυπομονησία να υποδεχτούμε τα προνήπια στην αγκαλιά μας και πάλι τον Σεπτέμβριο!

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!