Αιμοδοσία
Ιούν 20 2023

 

Το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αρσακείου Θεσσαλονίκης οργανώνουν, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παπανικολάου, την 37η Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, από τις 9.30 ως τις 12.00, στον ισόγειο χώρο του σχολείου.

Η Τράπεζα Αίματος του σχολείου εξυπηρετεί σε δύσκολες στιγμές τους δικούς μας ανθρώπους, τα μέλη δηλαδή της αρσακειακής κοινότητας: τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, τους απόφοιτους, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές μας.

Άλλωστε, η αιμοδοσία είναι μια κοινωνική και ανθρώπινη προσφορά -ίσως η ευκολότερη στη διαδικασία της και ταυτόχρονα μία από τις πιο ουσιαστικές. Αξίζει, λοιπόν, να ενισχυθεί με κάθε τρόπο η προσπάθειά μας, ειδικά τώρα που ξεκινά η πιο απαιτητική σε ανάγκες αίματος περίοδος του καλοκαιριού.

Για τη διατήρηση και τα επόμενα χρόνια της «προνομιακής» αιμοδοσίας στον χώρο του Σχολείου, που συνδέεται και με τη διατήρηση της Τράπεζας Αίματος, απαιτείται αυξημένη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών. Η προτροπή, επομένως, για την συμβολή όλων μας είναι φέτος ισχυρότερη στη διατύπωσή της, όπως και οι ευχαριστίες μας για τη συνεργασία σας.

Από τη Διεύθυνση

και το Σύλλογο Διδασκόντων