Συμβολική «κοπή» βασιλόπιτας με πολύ ωραία -και πραγματικά- δώρα!
Φεβ 1 2022

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Σχολείου μας η καθιερωμένη –κατά τον καιρό της πανδημίας– συμβολική «κοπή» βασιλόπιτας, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων. Λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων, κ. Ιωσήφ Ιωσηφίδης, μοίρασε στους προέδρους των πενταμελών μαθητικών συμβουλίων των εννέα τμημάτων του Σχολείου μας από ένα μικρό συσκευασμένο βασιλοπιτάκι.

Με την ευγενική αυτή χειρονομία του ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων συγκίνησε όλα τα παιδιά και τους καθηγητές του Σχολείου. Η ζεστή υπενθύμιση της έγνοιας των γονιών για τα παιδιά και το Σχολείο τους, η έμπρακτη υποστήριξή τους αλλά και η ελπίδα -όπως εκφράστηκε με τις ευχές που ανταλλάχθηκαν- πως «του χρόνου, με το καλό, θα κόψουμε όλοι μαζί τη βασιλόπιτα χωρίς αποστάσεις», βρήκε την ανταπόκρισή της στα φωτισμένα χαμόγελα όσων παραβρέθηκαν στο γεγονός.

Για την ιστορία, το φλουρί βρέθηκε στο βασιλοπιτάκι του Β1 και η πρόεδρός του, Βασιλική Αποστολίδου, παρέλαβε από τον κ. Ιωσηφίδη εκ μέρους του τμήματος ως δώρο τρεις μπάλες (ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ)!