4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ και ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ στο ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Απρ 16 2018
Έναρξη εκδήλωσης: 27 Απρ 2018 18:00

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018,  18.00

Θέατρο Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης

Τo Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης της Φ.Ε. οργανώνει και φέτος την 4η  Διασχολική Συνάντηση  Χορωδιών και Νεανικών Μουσικών Σχημάτων, με τη σύμπραξη του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, των Ομίλων Απογευματινών Δραστηριοτήτων και του Συλλόγου Αποφοίτων των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης.

Η  4η Διασχολική Συνάντηση Χορωδιών και Μουσικών Σχημάτων θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή  27 Απριλίου 2018, 18.00 – 21.30, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της 4ης Διασχολικής Συνάντησης, που έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα συμμετάσχουν οι Χορωδίες «Πνοή Αγάπης» του Εννιάχρονου Σχολείου Αργυροκάστρου Αλβανίας, 1ου Γυμνασίου Τούμπας, Γυμνασίου-Λυκείου Καλλικράτειας Χαλκιδικής, Γυμνασίου Πολυκάστρου Κιλκίς, 26ου Γυμνασίου  Θεσσαλονίκης, 4ου και 15ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, Αρσακείου Γυμνασίου-Λυκείου και Αποφοίτων και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

 

Μπορείτε να δείτε σε εκτυπώσιμη μορφή την Πρόσκληση, την Αφίσα και το Πρόγραμμα της 4ης  Διασχολική Συνάντηση  Χορωδιών και Νεανικών Μουσικών Σχημάτων.