Επέτειος Πολυτεχνείου
Νοέ 18 2018

Μέσα από το θεατρικό δρώμενο «Η ιστορία μιας νύχτας…» επιχείρησαν με ωριμότητα και σοβαρότητα να διατηρήσουν ζωντανά στη μνήμη μας τα ιδεώδη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου μέσα από αφηγήσεις, δρώμενα και τραγούδια.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η θεατρολόγος  κ. Κατερίνα Κουλακιώτη, οι δασκάλες της Στ’ τάξης κ. Ζωή Ζωγραφοπούλου και κ. Ανδρονίκη Σαρηγιάννη, τη μουσική διεύθυνση της χορωδίας και της ορχήστρας η κ. Μυρτώ Βουγιούκα., τον συντονισμό και την οργάνωση η Διευθύντρια κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου

Την Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2018 οι μαθητές της Στ’ τάξης του Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης τίμησαν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μέσα από το θεατρικό δρώμενο «Η ιστορία μιας νύχτας…» επιχείρησαν με ωριμότητα και σοβαρότητα να διατηρήσουν ζωντανά στη μνήμη μας τα ιδεώδη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου μέσα από αφηγήσεις, δρώμενα και τραγούδια.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η θεατρολόγος  κ. Κατερίνα Κουλακιώτη, οι δασκάλες της Στ’ τάξης κ. Ζωή Ζωγραφοπούλου και κ. Ανδρονίκη Σαρηγιάννη, τη μουσική διεύθυνση της χορωδίας και της ορχήστρας η κ. Μυρτώ Βουγιούκα., τον συντονισμό και την οργάνωση η Διευθύντρια κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου.