Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο ανοίγει τις πόρτες του για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών – Συνεργασία Νηπιαγωγείου και Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Οκτ 8 2019

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 το προσωπικό του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε στον χώρο του θεάτρου των Αρσακείων Σχολείων τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αν. Θεσσαλονίκης κ. Ζησοπούλου Ελένη και τις εκπαιδευτικούς των Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων/Εκπαιδευτηρίων.
Το κάλεσμα απηύθυνε η ίδια η Συντονίστρια προκειμένου να γίνει μια δια ζώσης ενημέρωση και συντονισμός επί των εκπαιδευτικών θεμάτων και επιμορφώσεων που πρόκειται να ακολουθήσουν και να δοθεί σε όλους μια ευκαιρία συνεργασίας.

Η κ. Ζησοπούλου, νηπιαγωγός με διδακτορικό, η ίδια, και με πολυδιάστατο συγγραφικό έργο, τέθηκε στο πλευρό όλων για οποιαδήποτε βοήθεια και ζήτησε από τις νηπιαγωγούς να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες επιμόρφωσης.

Σε ένα ζεστό κλίμα συνεργασίας οι νηπιαγωγοί ανέπτυξαν τις σκέψεις τους σχετικά με τα εκπαιδευτικά θέματα που κυρίως τις απασχολούν και τέλος συζήτησαν την πιθανότητα συνεργασίας όλων στην υλοποίηση ενός καινοτόμου προγράμματος με κοινούς στόχους και δράσεις.

Το επιμορφωτικό εργαστήρι έληξε με ευχαριστίες και την προσμονή για την επόμενη συνάντηση.