Αρχαιρεσίες Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Οκτ 8 2020

Το Σάββατο 26/09/2020, κλείνοντας τα 5 χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.). Την Τετάρτη 7/10/2020 προσήλθαν στο Σχολείο τα μέλη του νέου Δ.Σ. που εξελέγησαν στις αρχαιρεσίες της 26ης Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συνεδριάσουν. Κατόπιν ομόφωνης απόφασης, το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου συστάθηκε σε σώμα, κατανέμοντας αρμοδιότητες και αξιώματα  ως εξής:

Πρόεδρος: Ιωσηφίδης Ιωσήφ

Αντιπρόεδρος: Δέλλιου Μαρία

Γενική Γραμματέας: Μαμελετζή Σάρα

Ταμίας: Ζαγορίδης Πέτρος

Μέλος: Τσαβλής Δρόσος

Ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου που ολοκλήρωσε τη θητεία του με αξιοσημείωτη δράση και προσφορά, Αντώνης Παπαγεωργίου, απηύθυνε αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους γονείς του Σχολείου, ευχαριστώντας για την στήριξή τους αλλά και για την συνεισφορά τους στην επίτευξη των κοινών στόχων” και κάνοντας έναν συνοπτικό απολογισμό της θητείας του. Μεταξύ άλλων, ευχόμενος “καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ.”, τόνισε: Το νέο Δ.Σ. καθώς και οι αντιπρόσωποι στα υπόλοιπα όργανα, οφείλουν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα και να αναπτύξουν στο μέγιστο δυνατό τις δράσεις, ώστε να ενισχυθεί η υπάρχουσα δυναμική και το όφελος των παιδιών μας να είναι μεγαλύτερο.”. 

 

Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του προέδρου του απερχόμενου Δ.Σ., καθώς και το Πρακτικό σύστασης του νέου Δ.Σ., κάνοντας κλικ στα παρακάτω εικονίδια: