Πρώτο Καλωσόρισμα
Σεπ 30 2020

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, μόλις ένα Σαββατοκύριακο πριν την επίσημη έναρξη του σχολικού έτους, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης καλωσόρισε τα νέα του μαθητάκια στους ανανεωμένους χώρους του.

Συνοδευμένοι από τους γονείς τους και φορώντας μάσκα, οι νεοφερμένοι αλλά και οι παλιότεροι «κάτοικοι της Αρσακειούπολης», ερχόντουσαν σταδιακά, ανά μικρά χρονικά διαστήματα, όπως είχε προβλεφτεί, τηρώντας τις αναγκαίες προϋποθέσεις που ορίστηκαν από τον Ε.Ο.Δ.Υ για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Ωστόσο αυτό δεν αφαίρεσε ίχνος χαράς και ενθουσιασμού από την σπουδαία αυτή, πρώτη, επίσκεψη.

Όλοι οι επισκέπτες, σε κλίμα ευδιαθεσίας, αφού γνώρισαν τη νηπιαγωγό τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την τάξη που θα τους φιλοξενήσει καθώς και τους ατομικούς χώρους που θα χρησιμοποιούν κατά την παραμονή τους στο νηπιαγωγείο. Οι ευχές για χαρούμενη και δημιουργική χρονιά γεμάτη από υγεία ταξίδεψαν από και προς τις δυο πλευρές, νηπιαγωγών και γονέων-παιδιών!

Η γνωριμία «έδεσε» με κέρασμα γλυκού εδέσματος και χυμού, όπως συνηθίζεται στις εορταστικές επισκέψεις και τη θέση του αποχαιρετισμού μας πήρε η αναμονή του νέου ξεκινήματος τη Δευτέρα!

Καλή και πάλι Αρχή!