Διοργάνωση διαδικτυακής ενδοσχολικής επιμόρφωσης για το eTwinning σε συνεργασία με το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κεντρικής Μακεδονίας
Μαρ 28 2022

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης της Δράσης eTwinning σε συνεργασία με το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ (Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Συντονισμού) Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022  διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο για την ευρωπαϊκή δράση eTwinning.

Η δράση εκ μέρους του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ διοργανώθηκε από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ-70  Δρ. Αιμιλία Κέκια σε συνεργασία με την Kαθηγήτρια Aγγλικών τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης και πρέσβειρα τής Ευρωπαϊκής Δράσης eTwinning  κ. Αικατερίνη Κυριακίδου.

Ο τίτλος τού δίωρου διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν “eTwinning – Η Κοινότητα των Σχολείων της Ευρώπης & Παρουσίαση του eTwinning Live” και απευθυνόταν σε όλους τους εκπαιδευτικούς ΠΕ-70 και ειδικοτήτων των Δημοτικών Σχολείων  Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ευθύνης της κ. Κέκια οι οποίοι/ες θέλησαν να ενημερωθούν για τις διαδικασίες συμμετοχής τους σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα eTwinning, καθώς και για καλές πρακτικές εφαρμογής τους τόσο στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων όσο και του σχολικού προγράμματος ευρύτερα.

Με την ολοκλήρωση τής επιμόρφωσης και την υποβολή τής φόρμας αξιολόγησης τής τηλεκπαίδευσης,  δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες η βεβαίωση συμμετοχής τους από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης του προγράμματος.