Δανεισμός βιβλίων στον νέο χώρο της βιβλιοθήκης του Νηπιαγωγείου
Μαΐ 16 2022

Το Σχέδιο Δράσης «Μια Βιβλιοθήκη γεννιέται» κορυφώνει τις δράσεις του.
Ο νέος χώρος της παιδικής βιβλιοθήκης του Νηπιαγωγείου έχει αρχίσει να παίρνει τη νέα του μορφή. Οι τοίχοι ανανεώθηκαν ως προς το χρώμα, τα καινούργια ευέλικτα έπιπλα-βιβλιοθήκες τοποθετήθηκαν και τα ράφια τους άρχισαν να γεμίζουν με βιβλία.
Την Τετάρτη 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ένας ακόμη δανεισμός βιβλίων, για πρώτη φορά στον ανανεωμένο πια χώρο τής βιβλιοθήκης.
Τα παιδιά, μόνα τους και με προσοχή, ξεφύλλισαν τα βιβλία προς δανεισμό και άκουσαν από τις νηπιαγωγούς τους τίτλους, τους συγγραφείς καθώς και τις περιλήψεις των βιβλίων ώστε να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο. Στη συνέχεια συμπλήρωσαν την ατομική κάρτα δανεισμού τους, κολλώντας το αυτοκόλλητο με την εικόνα του εξωφύλλου του βιβλίου και σφραγίζοντας την ημερομηνία δανεισμού και επιστροφής.
Όπως και στους άλλους έτσι και σε αυτόν, τον 4ο δανεισμό, ένα νέο Φύλλο Εργασίας συνόδευσε το βιβλίο στο σπίτι. Αυτή τη φορά αφορούσε στις καινούριες λέξεις και γνώσεις που πρόκειται να συναντήσουν πρώτη φορά στο βιβλίο.
Προς το παρόν γονείς και μαθητές δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τη νέα διαμόρφωση του χώρου και τη νέα του λειτουργία και αυτό σηματοδοτεί την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.
Καλή ανάγνωση μικροί μας φιλαναγνώστες!
Βάλτε τα δυνατά σας μέχρι τον επόμενο δανεισμό μας!