Το «Νεογράφημα» στο περίπτερο της «Μακεδονίας», στην 84η Δ.Ε.Θ.
Σεπ 16 2019

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019,  η ανανεωμένη συντακτική ομάδα της εφημερίδας του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης «Νεογράφημα», επισκέφθηκε το περίπτερο της εφημερίδας «Μακεδονία» στην 84η Δ.Ε.Θ. μετά από πρόσκληση των υπευθύνων της εφημερίδας. Να θυμίσουμε πως το «Νεογράφημα» έχει μακροχρόνια γνωριμία με την «Μακεδονία», καθώς βραβεύτηκε το 2016 και το 2019 στον διαγωνισμό της ως καλύτερη εφημερίδα Γυμνασίων Κεντρικής Μακεδονίας.

Τη συντακτική ομάδα υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Μακεδονίας» Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, η δημοσιογράφος Έλενα Αποστολίδου και οι υπεύθυνες του εμπορικού τμήματος Γλυκερία Καπάνταη και Μαρία Φωτιάδου.  Οι υπεύθυνοι της «Μακεδονίας», που είχαν διαβάσει τα άρθρα του «Νεογραφήματος», συνομίλησαν με τους νεαρούς και τις νεαρές συναδέλφους τους για τη δημοσιογραφία, έντυπη και ηλεκτρονική,  το παρόν και το μέλλον του τύπου στην Ελλάδα και τον κόσμο και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την έκδοση και την κυκλοφορία μιας εφημερίδας.

Ευχαριστούμε τη «Μακεδονία» για τη θερμή της φιλοξενία και προσβλέπουμε στη συνέχεια και την εμβάθυνση της συνεργασίας μας.

Δείτε πώς παρουσίασε την επίσκεψή μας η ιστοσελίδα της «Μακεδονίας» πατώντας εδώ..