Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης»
Ιαν 30 2019

Την θεατρική παράσταση «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» παρακολούθησαν τα παιδιά του Αρσακείου  Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019. Η παράσταση ήταν βασισμένη στο γνωστό έργο του διάσημου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και ανέβηκε σε διασκευή και σκηνοθεσία της Μαριάννας Τόλη, από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Αριστοτέλειον, στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

Νήπια και προνήπια απόλαυσαν ένα μοναδικό ροκ υπερθέαμα με εντυπωσιακά κοστούμια και ευφάνταστα σκηνικά, γεμάτο ταλέντο, φρεσκάδα και πλούσιο σε μουσική, τραγούδι και χορό.

Μέσα από τη ρομαντική ιστορία του Μολυβένιου και της Μπαλαρίνας, η παράσταση αγγίζει έννοιες διαχρονικές και πανανθρώπινες, μιλώντας για τη δίχως όρους και όρια αγάπη, για την αξία της διαφορετικότητας και τη δύναμη της αποδοχής της, για τον σεβασμό και την ειλικρίνεια, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο για να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε τα παιδιά μας.

Η παράσταση προσέγγισε ένα κλασικό αριστούργημα, μια ιστορία γνωστή και αγαπημένη, με τρόπο σύγχρονο και πρωτότυπο, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια της ενσυναίσθησης στα παιδιά και ενισχύοντας τον παιδαγωγικό ρόλο του θεάτρου.