Ημερήσια εκδρομή Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης
Ιούν 15 2023

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023  οι μαθητές όλων των τάξεων του Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν την καθιερωμένη ψυχαγωγική ημερήσια εκδρομή  στον ευρύτερο υπαίθριο χώρο των Αρσακείων Σχολείων, ο οποίος εκτείνεται σε μία έκταση 150 στρεμμάτων, δίπλα στο δάσος του Σέιχ Σου. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων μαζί με τους καθηγητές των Ομίλων Απογευματινών  Δραστηριοτήτων και σε συνεργασία με την εταιρεία «Ανεμοσκορπίσματα» οργάνωσαν υπαίθριες δράσεις με στόχο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των παιδιών.  

Οι μαθητές συμμετείχαν σε διάφορες αθλοπαιδιές, όπως ρίψεις στόχων και πινγκ-πονγκ και σε κλασικούς αγώνες βόλεϊ, μπάσκετ, και ποδοσφαίρου. Σκαρφάλωσαν στον πύργο αναρρίχησης, σάλπαραν με το φουσκωτό πειρατικό καράβι, αγωνίστηκαν σε πίστα “ Survivor”  και χόρεψαν.  

Μετά από πολύ γέλιο, χορό, εξερεύνηση στη φύση και παιχνίδι, η ημερήσια εκδρομή ολοκληρώθηκε επιτυχώς αποχαιρετώντας αυτή τη σχολική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου  για την υποστήριξη και τη συνεισφορά του στην ημερήσια εκδρομή.