Διαδικτυακή Ενημερωτική – Εκπαιδευτική Συνάντηση Γονέων
Νοέ 3 2021

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης Webex της Cisco η πρώτη Ενημερωτική–Εκπαιδευτική Συνάντηση Γονέων. Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κ. Βασιλική Πάχτα παρουσίασε στο σύνολό του το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου και τους άξονες στους οποίους αυτό κατευθύνεται. Ανέπτυξε τα εκπαιδευτικά προγράμματα και (με τη συμβολή και των νηπιαγωγών) παρουσίασε τα ειδικά προγράμματα δραστηριοτήτων που θα εκπονηθούν το τρέχον σχολικό έτος.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η εκπαιδευτικός και παιδοψυχολόγος κ. Δέσποινα Ιακώβου, στέλεχος της Συμβουλευτικής – Ψυχολογικής Υπηρεσίας των Σχολείων της Φ.Ε., η οποία μίλησε για παιδαγωγικά θέματα που αφορούν τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και την προσαρμογή τους στο νέο σχολικό περιβάλλον.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους προς συζήτηση. Αποφασίστηκε να ακολουθήσει μια σειρά συναντήσεων διαδικτυακών με τη μορφή Σχολής Γονέων, όπου θα δοθεί έμφαση σε ζητήματα που απασχολούν και ενδιαφέρουν τους γονείς των μαθητών μας. Καλή αντάμωση έστω και μέσω των υπολογιστών!