Λήξη σχολικής χρονιάς
Ιούλ 2 2020

Βγαίνοντας νικητές, εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες, από τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε όλοι μας τους τελευταίους μήνες νιώθουμε την ανάγκη ως Σύλλογος Διδασκόντων τού Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης τής Φ.Ε να ευχαριστήσουμε αρχικά τη Διευθύντρια μας κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου η οποία συντόνισε, οργάνωσε και στήριξε με όλες της τις δυνάμεις το δύσκολο αυτό εγχείρημα, ενισχύοντας ενθαρρυντικά κάθε μας προσπάθεια, αλλά και τον υποδιευθυντή του Σχολείου μας κ. Συνόδιο Αβδημιώτη, ο οποίος πρόσφερε απλόχερα όλο το διάστημα τής ετερόχρονης και τής ομόχρονης εκπαίδευσης τη βοήθειά του σε όποιο υποστηρικτικό υλικό χρειαστήκαμε, για την υλοποίηση των μαθημάτων μας, χωρίς να φείδεται προσωπικού χρόνου και κόπου.

Αρωγός, υποστηρικτής και συνδιοργανωτής αυτής της προσπάθειας υπήρξε ο καθηγητής Πληροφορικής του Σχολείου μας κ. Ιωάννης Βασιλειάδης. Την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας και την καθολική αναγνώριση όσων πρόσφερε, κάτω από πίεση και χωρίς να χάνει την αισιοδοξία του, δεν θα μπορούσαμε να την εκφράσουμε μόνο με ένα «Ευχαριστώ». Ο κ. Βασιλειάδης, πρόθυμος και ακούραστος, κατάφερε να διεκπεραιώσει το πρόγραμμα της ομόχρονης εκπαίδευσης σε ελάχιστο διάστημα και ταυτόχρονα να μας επιμορφώσει, να μας στηρίξει, να μας καθησυχάσει, να επιλύσει όλα μας τα προβλήματα αγόγγυστα και αποτελεσματικά. Κι όταν οι συνθήκες μας επέτρεψαν να επιστρέψουμε στο Σχολείο, στάθηκε και πάλι δίπλα μας διευθετώντας οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προέκυπτε, χωρίς να χάνει την ευγένεια και τη θετική του διάθεση.

Καταβάλαμε όλοι και όλες υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις τής τάξης μας και των μαθητών μας, προσβλέποντας στην πρόοδο τους και στην ψυχική τους ηρεμία. Πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε, γιατί εργαστήκαμε ενωμένοι και με κοινό στόχο.

Σίγουρα όλη η αρσακειακή οικογένεια θα βγει πιο δυνατή από αυτήν την περιπέτεια, αλλά και πιο έμπειρη, καθώς όλοι είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε με κάθε κόστος  το Σχολείο μας και τη μακρόχρονη παράδοσή του στην Παιδεία.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Καλό καλοκαίρι  

Σύλλογος Διδασκόντων

Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης