Στην 24η Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας
Μαΐ 14 2019

η φωτογραφική συμμετοχή του Μιχάλη

Ο μαθητής της Β’ Λυκείου Μιχάλης Νικολιός συμμετείχε στην  Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας, που διοργάνωσε το Φωτογραφικό Kέντρο Θεσσαλονίκης για 24η συνεχή χρονιά.
Η έκθεση φιλοξενήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης και διήρκεσε από τις 22 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου 2019. Συμμετείχαν 21 Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλονίκης (ιδιωτικά και δημόσια) που έχουν στο πρόγραμμά τους ως κανονικό μάθημα ή ως επιλογή το μάθημα της φωτογραφίας, καθώς και μεμονωμένοι μαθητές που ασχολούνται με τη φωτογραφία. Συμμετείχε επίσης και ένα σχολείο από το Darmstadt της Γερμανίας.
Η φωτογραφία του Μιχάλη, ο οποίος ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο της έκθεσης και αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Συγχαίρουμε τον Μιχάλη και του ευχόμαστε να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του για τη δημιουργική ενασχόλησή του με τη φωτογραφία και να του δίνεται πάντα η δυνατότητα να προβάλει το έργο του και να συναντά η φωτογραφική ματιά του την αναγνώριση του κοινού.

Ενημερωθείτε για την έκθεση στην ιστοσελίδα του ΦΚΘ εδώ και ξεφυλλίστε το έντυπο της έκθεσης εδώ