Η Φ.Ε. με το e-arsakeio στηρίζει τους μαθητές των Αρσακείων Σχολείων
Μαρ 11 2020

Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των ημερών, προνόησε για τη μαθησιακή στήριξη των μαθητών της αξιοποιώντας το Ψηφιακό της Σχολείο. Έτσι, μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων για δύο εβδομάδες, θα αναρτάται στην πλατφόρμα e-arsakeio έκτακτο υποστηρικτικό υλικό για όλες τις τάξεις των Αρσακείων Σχολείων (Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο). Οι μαθητές με τον προσωπικό κωδικό τους θα βλέπουν από σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου το υλικό αυτό, το οποίο θα εμφανίζεται ανά ημέρα και τάξη (π.χ. 1η Ημέρα / Α΄ ΤΑΞΗ) και για όσες ημέρες το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους.

Οι μαθητές καλό είναι να ασχολούνται καθημερινά, τηρώντας το πρόγραμμα των μαθημάτων και μελετώντας ή συμπληρώνοντας, όταν απαιτείται, το συνημμένο φύλλο εργασίας. Τα φύλλα εργασίας θα τηρούνται σε φάκελο (ντοσιέ), ο οποίος θα παραδοθεί στους καθηγητές του Σχολείου με την επιστροφή των μαθητών στα μαθήματα.

Επισημαίνεται ότι τα γραφεία της Διοίκησης θα παραμείνουν ανοιχτά. Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία θα ενημερώνει, όποτε κρίνεται αναγκαίο, με όλα τα μέσα που διαθέτει (ιστοσελίδες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, sms, κοινωνικά δίκτυα) τους γονείς και τους μαθητές της για κάθε εξέλιξη αλλά και για κάθε μέτρο που θα λαμβάνει για την υποστήριξή τους.