Πρόσκληση σε διαδικτυακή ομιλία και συζήτηση: «Διαδικτυακή μάθηση και κοινωνικοποίηση στην εφηβεία σε συνθήκες πανδημίας: δύσκολες ισορροπίες»
Νοέ 22 2020

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με επιπτώσεις στην κοινωνία και συνεπώς και στη σχολική ζωή. Είναι σημαντικό για την πρόοδο και το ευ ζην των παιδιών να διατηρήσουμε στο μέγιστο δυνατό την ομαλή σχολική πορεία αυτών. 

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται φανερό ότι η επικοινωνία και η πληροφόρηση μπορούν να συμβάλλουν στον προαναφερθέντα σκοπό. Διαπιστώνεται ότι είναι κοινές οι ανησυχίες του Δ.Σ. με τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας.

Έτσι, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης και με την αμέριστη υποστήριξη της Διεύθυνσης και των συνεργατών της, οργανώνεται διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Ομιλητής, μετά από ευγενική αποδοχή της πρόσκλησής μας, θα είναι ο Διευθυντής της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Δρ Βάιος Νταφούλης,  με θέμα:

«Διαδικτυακή μάθηση και κοινωνικοποίηση στην εφηβεία

σε συνθήκες πανδημίας: δύσκολες ισορροπίες»

Μέχρι τότε, παρακαλούμε να στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου πιθανά ερωτήματα, ώστε να οργανωθεί στον βέλτιστο βαθμό η συζήτηση που θα ακολουθήσει. Προσδοκούμε στην παρακολούθηση και στην ενεργή συμμετοχή σας.

Θα ενημερωθείτε για τις τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνδεση συμμετοχής σας με προσεχές μήνυμα.

 

Για το Δ.Σ., ο πρόεδρος,

Ιωσήφ Ιωσηφίδης