Η προσπάθεια στον διαγωνισμό Φυσικής της ΕΕΦ συνεχίζεται…
Φεβ 12 2025

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2025 πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του 13ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ» της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ). Ο διαγωνισμός ήταν διαδικτυακός. Οι μαθητές του Σχολείου μας είχαν ενημερωθεί για τον διαγωνισμό με επιστολή από τη Διεύθυνση, και έλαβαν μέρος προετοιμασμένοι μέσω του μαθήματος Φυσικής που διδάσκεται από τον Γυμνασιάρχη Κώστα Χρυσοβέργη και τον δρ Βασίλη Τεμπερεκίδη. Όσοι μαθητές συγκέντρωσαν πάνω από το 70% έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού,  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου, ώρα 10:00 – 12:00 με φυσική παρουσία, σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Η ύλη της δεύτερης φάσης θα ανακοινωθεί στις 28 Φεβρουαρίου (αφού η Επιστημονική Επιτροπή του διαγωνισμού εκτιμήσει την πορεία της ύλης στα σχολεία).

Από τους μαθητές μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, η πλειοψηφία θα συνεχίσει στη Β΄ φάση. Συγκεκριμένα συνεχίζουν οι:

Γιώργος Βρύζας (Α΄ Γυμνασίου), Παναγιώτης Ζηκόπουλος (Α΄ Γυμνασίου), Κωνσταντίνα Τσισλιάνη (Α΄ Γυμνασίου), Σοφία Αντωνιάδου (Β΄ Γυμνασίου), Νικόλαος Βαλούκας (Γ΄ Γυμνασίου), Κρίτων Λαδόπουλος (Γ΄ Γυμνασίου), Μαρία Σταμπουλή (Γ΄ Γυμνασίου) και Κωστής Φιλιππόπουλος (Γ΄ Γυμνασίου).

Συγχαρητήρια παιδιά και καλή συνέχεια για την επόμενη φάση!