Διάκριση και φέτος για το Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης με Ετικέτα Σχολείου eTwinning – eTwinning School Label
Μαΐ 25 2023

Για μία φορά ακόμη το Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε με το eTwinning School Label (Ετικέτα Σχολείου eTwinning) 2023-24, διάκριση σημαντική που κατακτήθηκε μετά από μία απαιτητική διαδικασία αίτησης και κρίσης και αποδεικνύει την αφοσίωση όχι μόνο των μεμονωμένων eTwinners, αλλά ολόκληρου του Σχολείου στις αξίες και την παιδαγωγική του eTwinning.

 Τα σχολεία στα οποία απονέμεται το σήμα αποτελούν πρότυπο για τα άλλα σχολεία, σημείο αναφοράς για την τοπική τους κοινότητα και κατέχουν ηγετικό ρόλο μεταξύ των σχολείων της κοινότητας του eTwinning. Διακρίνονται στη διαμοιρασμένη ηγεσία, στη συνεργασία, στην ένταξη, στην καινοτομία κ.α.

Ευχόμαστε η αναγνώριση και η καταξίωση αυτή του ποιοτικού και καινοτόμου έργου του Σχολείου μας με τη βοήθεια των ευκαιριών για εξέλιξη που προσφέρει το eTwinning, να μας ωθήσει σε νέες συνεργασίες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο  και να χαρίσει σε όλους τους eTwinners μας νέες μοναδικές εμπειρίες δημιουργικής έκφρασης, συνεργασίας και προσωπικής βελτίωσης.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023.

School label winners 2023-24 

Λίστα βραβευθέντων Σχολείων της Ευρώπης με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2023-2024

Λίστα βραβευθέντων Σχολείων της Ελλάδας με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2023-2024