Τελετή Αποφοίτησης Γυμνασίου: Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και όνειρα
Ιούλ 4 2024

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στις 20.30 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Σχολείου μας η Τελετή Αποφοίτησης της Γ΄ τάξης του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Η Τελετή Αποφοίτησης ήταν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη συγκίνηση και χαρά, τόσο για τους μαθητές -πλέον απόφοιτους Γυμνασίου- όσο και για τους καθηγητές τους, τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους τους. Αυτή η βραδιά θα μείνει σε όλους αξέχαστη, καθώς περιείχε τα πάντα: μουσική, χορό, γέλια, δάκρυα, χαμόγελα, φωτογραφίες, βίντεο, βραβεία, αποχαιρετιστήριους λόγους γεμάτους αγάπη και ελπίδα για το μέλλον των μαθητών μας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ανέβηκαν στη σκηνή και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τα ταξίδια και τις δράσεις στα οποία συμμετείχαν, καθώς και τις στιγμές από την πορεία τους στο Γυμνάσιο που θα τους μείνουν ανεξίτηλες. Με λόγια γεμάτα ενθουσιασμό και έμπνευση, μας ταξίδεψαν στις όμορφες στιγμές που έζησαν και στις γνώσεις που απέκτησαν. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην τριήμερη εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και σε άλλες εκπαιδευτικές μετακινήσεις στο εξωτερικό, στην Ιταλία και τη Νότια Γαλλία. Επιπλέον, έκαναν μία νοσταλγική αναδρομή σε όλες τις δράσεις που συμμετείχαν. Συγκεκριμένα σε Model United Nations (MUN), στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, στα οποία ανέπτυξαν δεξιότητες στη διπλωματία και τη δημόσια ομιλία, καθώς και στους Ρητορικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, συμμετείχαν στην Ημέρα Φυσικών Επιστημών στα Ιωάννινα και στους Μαθηματικούς Αγώνες στην Αθήνα, δείχνοντας το ταλέντο τους και την αγάπη τους για τη μάθηση.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική και τραγούδι, καθώς οι μαθητές μας, με την συμβολή της χορωδίας της Γ τάξης και της Ορχήστρας, προσέφεραν μοναδικές ερμηνείες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τα τραγούδια “Καθρέφτης”, “Shallow”, “Super Trouper” και “Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο”, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη νοσταλγία και ενθουσιασμό. Στην ορχήστρα συμμετείχαν : η Ελένη Ξεναρίου στο πιάνο, η Άννα Παπαδοπούλου στο βιολί,  ο Στέργιος Τσόμπρας, ο Αστέριος Ράπτης και η Ελίνα Μπόνε στα κρουστά και οι μαθητές της Β΄τάξης, Μέλια Μερκούρη και Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος στην κιθάρα.

Η βραδιά έκλεισε με μια κεφάτη και καλοκαιρινή νότα, καθώς οι μαθητές χόρεψαν τους παραδοσιακούς χορούς “Ράικο” και “Ικαριώτικο”, αποχαιρετώντας έτσι το Γυμνάσιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ξεσηκώνοντας το κοινό.

Οι καθηγητές που είχαν την ευθύνη της οργάνωσης και της υλοποίησης της Τελετής Αποφοίτησης ήταν: η Αναστασία Γκίνη, για τη χορωδία και την ορχήστρα, η Χρυσάνθη Αλεξάνδρου, η Άννα Διαμαντίδου, η Ιωάννα Κάλλη, η Φωτεινή Μαυρίδου, η Λία Σταυρίδου, η Χριστίνα Φόρστερ, η Γιώτα Ψωμιάδου και η υποδιευθύντρια Μαρία Φωτίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Γιώτα Μυτακίδου για τη βοήθειά της στη διδασκαλία των χορών και στον Θοδωρή Σπανό για το σχεδιασμό της πρόσκλησης.

Τέλος, ακολούθησε μία επιτυχημένη δεξίωση, την οποία επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές, καθηγητές και γονείς να αποχαιρετιστούν σε ένα ευφρόσυνο κλίμα χαράς και διασκέδασης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της ζωής τους και πολλές ακόμα επιτυχίες.

Απόφοιτοι Γ1:

 1. Αραμπατζής Νίκος
 2. Αρβανιτίδου Ειρήνη
 3. Αργυρίου Αγγελική
 4. Αυγερίου Γιώργος
 5. Γερογιάννη Χρυσάνθη
 6. Γκέκα Γρίβα Αλεξάνδρα
 7. Δήμου Μαρία
 8. Δούκας Φαίδων
 9. Ευθυβούλη Μαριάννα
 10. Ζήσης Γιώργος
 11. Ηλιάδου Βάια Παναγιώτα
 12. Θεοδοσίου Βασίλης
 13. Θεοδωρίδου Μάρθα
 14. Ιωαννίδης Βασίλης Μιχαήλ
 15. Κανώτας Μιλτιάδης
 16. Καραβασίλη Μαρία
 17. Καραγιαννίδης Πέτρος
 18. Καραλή Ελένη
 19. Καρατζόγλου Κατερίνα
 20. Καρκαλή Νίκη
 21. Κατσάνη Αφροδίτη
 22. Κουκιόγλου Νάσος

Απόφοιτοι Γ2:

 1. Αργυρίου Ελπινίκη
 2. Καραλή Εύα
 3. Κυριακίδης Τάσος
 4. Κύρου Φίλιππος
 5. Κώστα Δημόκριτος
 6. Μακρής Αλέξανδρος
 7. Μανταμόπουλος Σωτήρης Άλκης
 8. Ματζίρη Μαρία
 9. Μεταλίδη Φωτεινή
 10. Μισαηλίδου Σμαράγδα
 11. Μπάτσιου Δέσποινα
 12. Μπλέτσας Βαγγέλης
 13. Μπογιατζής Αρτέμης
 14. Μπόνε Ελίνα
 15. Μυζήθρα Θέλμα
 16. Νικολαΐδης Δημήτρης
 17. Ξεναρίου Ελένη
 18. Παναγιωτίδης Θωμάς
 19. Παπαβασιλείου Βασιλική
 20. Παπαδάκης Άγγελος
 21. Παπαδοπούλου Άννα
 22. Πέτσα Ιωάννα
 23. Ποτολιός Αλέξανδρος
 24. Σκαραγκά Σοφία

Απόφοιτοι Γ3:

 1. Μαρτινίδη Χρυζέτα
 2. Παπαδάκης Πασχάλης
 3. Ράπτης Αστέρης
 4. Σεραφίνι Ανολί
 5. Σίκλης Στέφανος
 6. Σκαραγκάς Γιώργος
 7. Σκοτίδας Γιώργος
 8. Σονάυ Βέρα Ευαγγελία
 9. Σουλιάδης Αργύρης Δημήτρης
 10. Σπερελάκης Χάρης
 11. Συμεωνίδης Δημήτρης
 12. Τιγκλιανίδης Λευτέρης
 13. Τιμολόγου Μαρία
 14. Τολίκα Μαριέττα
 15. Τουτζιάρη Δήμητρα
 16. Τσαβλή Νικολέττα
 17. Τσάνη Εβίτα
 18. Τσαπακίδου Μαριάννα
 19. Τσιόμπρας Στέργιος
 20. Χαβούζη – Δελλαπόρτα Μαριέφη
 21. Χατζηεμμανουήλ Δημήτρης Ορφέας
 22. Χατζηπαζαρλή Έλενα
 23. Χειροπέδη Ραφαέλα
 24. Χρηστίδης Γιάννης
 25. Χριστοδουλάκης Δημήτρης
 26. Weng Jia Xin Άντζελα