Αγιασμός και ευχές για μια καλή Σχολική Χρονιά!
Σεπ 12 2024

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στον χώρο του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου, συγκεντρώθηκαν μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί για να παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο οποίος απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους, δίνοντας τις ευλογίες του και εκφράζοντας τις ευχές του για μια καλή σχολική χρονιά.

Η Διευθύντρια του Δημοτικού, κα. Κωνσταντινίδου, καλωσόρισε με θέρμη τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες, ιδιαίτερα εκείνους που ξεκινούν για πρώτη φορά το εκπαιδευτικό τους ταξίδι, και τους γονείς τους, εκφράζοντας την ελπίδα της για μια δημιουργική συνεργασία. Τόνισε τη σημασία της πρώτης μέρας του σχολείου ως την αρχή ενός ταξιδιού γεμάτου νέες εμπειρίες, προκλήσεις και γνώσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον και την προσωπική ανάπτυξη των παιδιών.

Τις ευχές της Εποπτείας μετέφερε ο κ. Θανάσης Νευροκοπλής, από τη νέα του θέση στα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης ως Βοηθός Επόπτριας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης ανάμεσα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η σχολική χρονιά 2024-2025 ξεκινάει με ενθουσιασμό και προσμονή για τους μαθητές, που είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν νέες φιλίες, να εξερευνήσουν νέες ευκαιρίες και να ανακαλύψουν τον κόσμο της μάθησης με την υποστήριξη των δασκάλων και των γονέων τους.