«All 4 Dogs Dogs 4 All» – Ολοκλήρωση eTwinning έργου της Δ’ Τάξης
Ιούν 22 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό συνεργατικό eTwinning έργο «All 4 Dogs Dogs 4 All», στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες της Δ’ Τάξης μέσα από το μάθημα των Αγγλικών. Το έργο συντόνισε η καθηγήτρια Αγγλικών και eTwinning Ambassador, κ. Κατερίνα Κυριακίδου, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες καθηγήτριες Αγγλικών της Δ’ Τάξης: κ. Δέσποινα Βαρδάκη, κ. Πόπη Γεροντίδου, κ. Έλσα Πλακίδα και κ. Χριστίνα Σίσκου. 

Πρόκειται για μια ευρωπαϊκή σύμπραξη 28 σχολείων με θέμα την προστασία των ζώων, και ειδικότερα των σκυλιών. Στόχος του έργου ήταν να ανακαλύψουν οι μαθητές τον συναρπαστικό κόσμο των σκυλιών και να ευαισθητοποιηθούν αναφορικά με τη φροντίδα και προστασία τους. Μέσω ποικίλων συνεργατικών δραστηριοτήτων, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ερευνήσουν τις διάφορες πτυχές της σχέσης των ανθρώπων με τους τετράποδους φίλους μας, αλλά και να γίνουν πρεσβευτές μιας καμπάνιας για την προστασία των ζώων. 

Στο e-book που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς: 

Our Project’s Outcomes: https://read.bookcreator.com/szrvEXwCyZZtrLrBxfkZqnOWCLJ2/n-KMmrw-Tw2c5rVHb45IyQ 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές της Δ’ Τάξης που συμμετείχαν με ενθουσιασμό και ευαισθησία στο έργο «All 4 Dogs Dogs 4 All». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συμμετοχής τους, έλαβαν μέρος στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοζωίας, αποσπώντας το 1ο Βραβείο για το τραγούδι «Το αγοράκι και τα ζώα στη ζωή συνοδοιπόροι», το 2ο Βραβείο για δημιουργία αφίσας, και το 2ο Βραβείο για συγγραφή ποιήματος. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!