Νέες Επιμορφωτικές Τηλεκπαιδεύσεις eTwinning από την Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Δράσης
Ιούν 7 2024

Ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης eTwinning διοργανώνει για το σχολικό έτος 2023-2024 άλλες 2 επιμορφωτικές τηλεκπαιδεύσεις για την Ευρωπαϊκή Δράση eTwinning τον μήνα Ιούνιο. Στο πλαίσιο αυτό, η καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου μας και πρέσβειρα eTwinning κ. Κατερίνα Κυριακίδου σε συνεργασία με την πρέσβειρα κ. Ελένη Ρώσσιου, θα πραγματοποιήσουν τις ακόλουθες τηλεκπαιδεύσεις για εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη δράση αυτή.

A/A Τίτλος Τηλεκπαίδευσης Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Διάρκεια Ομάδα/Στόχος – Link αίτησης συμμετοχής
1. eTwinning Schools  

14/6/2024

 

18:00 90΄  

(Ημερίδα για Προχωρημένους 3)

https://www.etwinning.gr/various/webexreg.php?id=831

 

 

2. eTwinning και Εργαστήρια Δεξιοτήτων – Συνεργατικές δράσεις για την Καλλιέργεια Γνώσεων, Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων 18/6/2024 18:00 90΄  

 

(Ημερίδα για Αρχάριους & Προχωρημένους)

 

https://www.etwinning.gr/various/webexreg.php?id=837

 

 

 

Οι θέσεις για τις τηλεκπαιδεύσεις είναι περιορισμένες και για αυτό οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αιτηθούν άμεσα τη συμμετοχή τους είτε ακολουθώντας τους παραπάνω συνδέσμους, είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: http://www.etwinning.gr/news/webinars. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσουν οι εκπαιδευτικοί κατά τη δήλωση συμμετοχής θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικά η πρόσκληση και το πρόγραμμα για την τηλεκπαίδευση. Μετά το τέλος των τηλεκπαιδεύσεων θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.