Παιχνίδι και χαρά: Ημερήσια εκδρομή της Α΄ Γυμνασίου στον Άσπρο Κιλκίς
Απρ 26 2024

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης του Σχολείου μας, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024,πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή στο κτήμα «Πασχαλάκη» που βρίσκεται στο χωριό Άσπρος Κιλκίς.

 Μακριά από την σχολική αίθουσα και την καθημερινότητά τους, σε ένα όμορφο, περιποιημένο και κατάφυτο περιβάλλον, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους.

Μόλις φτάσαμε στον προορισμό μας, τα παιδιά κατενθουσιασμένα, και αφού εξερεύνησαν το κτήμα, άρχισαν αμέσως το παιχνίδι. Το κτήμα είχε υπέροχες εγκαταστάσεις, γήπεδα ποδοσφαίρου και τένις, τα οποία δεν άδειασαν ούτε στιγμή! Παράλληλα, διασκέδασαν παίζοντας επιτραπέζια, ενώ δεν έλειψαν και τα παραδοσιακά παιχνίδια, όπως οι μουσικές καρέκλες με δυνατή και ζωηρή μουσική!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό τα παιδιά περπάτησαν στον περιφραγμένο χώρο του κτήματος απολαμβάνοντας την ανοιξιάτικη φύση και γεύτηκαν πλούσια και νόστιμα εδέσματα στο εστιατόριο του κτήματος. Πρόσωπα χαρούμενα και ανέμελα, γέλια και πειράγματα, μεγάλες παρέες και ομαδικά παιχνίδια ήταν τα χαρακτηριστικά αυτής της εξόρμησης! Το απόγευμα που επιστρέψαμε στο Σχολείο, καθηγητές και μαθητές αποχαιρετιστήκαμε, ανανεώνοντας το ραντεβού του χρόνου στη διήμερη εκδρομή της Β΄ τάξης Γυμνασίου.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές, Λένα Μπίκου, Βάσω Αργυροπούλου, Γιώτα Μυτακίδου, Ευανθία Τσιριγώτη, Ιωάννα Κάλλη και Θοδωρής Σπανός.